<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
04.10.2021 669

Зеленський ще не вирішив, чи балотуватиметься на другий термін

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що ще вирішив, чи балотуватиметься на другий президентський термін.

Про це Глава держави сказав на пресконференції у Трускавці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я нічого не вирішив щодо другого терміну”, - сказав Зеленський. Він зазначив, що у суботу на зустрічі із членами партії "Слуга народу" говорив про те, що нині влада виконала 30-35% від того, що прописано у програмі. А вже половина його президентської каденції минула, тому треба якісно працювати.

“Я дуже хочу зробити все, що я пообіцяв. Але не значить, що якщо я встигну це зробити за 4,5 роки, то я за пів року до кінця свої каденції піду. Ні, я до кінця точно попрацюю”, - сказав Президент.

Він також наголосив, що має нині саме ту владу, яку йому делегував народ України.

Як повідомляв Укрінформ, 30 вересня Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що Президент Володимир Зеленський має дотриматися обіцянки і не балотуватися вдруге. Він нагадав, що така позиція (що Зеленський не йтиме на другий термін) чітко закріплена у програмі, з якою «партія «Слуга народу» йшла на вибори у 2019 році.

Раніше Разумков отримав лист із пропозицією від голови фракції “Слуга народу” Давида Арахамії щодо видачі підписних листів для збору підписів народних депутатів під пропозицією про відкликання Голови Верховної Ради.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський ще не вирішив, чи балотуватиметься на другий термін 5.00 5 1
Політика / Україна
04.10.2021 669
Еще материалы раздела «Україна»