<
НОВИНИ ДНЯ: Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спеки  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвокатавсі новини дня
Політика
Україна
04.10.2021 630

За відставку Разумкова зібрали менше як 200 підписів

Фракція Слуга народу зібрала близько 190 підписів за запуск процедури відкликання Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради.

Про це повідомив у понеділок, 4 жовтня, заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

"Зібрано 175 підписів на підписному листі, так як він видається на 175 підписів. Більше там підписів ми не ставили. Але є окремий вкладиш, він не є формальним, він не буде розглядатися апаратом зараз при верифікації підписів, але там ще, здається, близько 15-ти підписів. Тобто в цілому, там близько 190 я бачив", - сказав нардеп.

Корнієнко вважає, що питання відставки можна розглянути вже на цьому тижні, хоча сам Разумков заявив, що регламент таку можливість виключає.

Оценка материала:

5.00 / 1
За відставку Разумкова зібрали менше як 200 підписів 5.00 5 1
Політика / Україна
04.10.2021 630
Еще материалы раздела «Україна»