<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.10.2021 512

До опалювального сезону готові 99% котелень - Мінрегіон

Станом на 2 жовтня 99% котелень по всій Україні технічно готові до опалювального сезону 2021/2022 років.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів перший заступник міністра розвитку громад та територій України Василь Лозинський.

«Відбулися перевірки у всіх областях України. І станом на ранок 2 жовтня ми можемо офіційно говорити, що 99% усіх котелень, які будуть опалювати наші домівки зимою, технічно готові до запуску», - розповів він.

За словами Лозинського, підготовка до старту осінньо-зимового періоду відбувається чітко за планом, а також створені всі передумови для своєчасного та безперебійного його проходження.

«Плануємо, що цей опалювальний сезон, як, зокрема і попередній, пройде добре та без серйозних проблем. Ми просто зобов’язанні зробити так, аби все було гаразд», - додав заступник міністра.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів, НАК "Нафтогаз України", а також міські голови уклали меморандум, який дозволить стабільно пройти опалювальний сезон 2021/2022 років.

Оценка материала:

5.00 / 1
До опалювального сезону готові 99% котелень - Мінрегіон 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.10.2021 512
Еще материалы раздела «Суспільство»