<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.10.2021 999

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» розповів, що заважає нормальному інтимному життю

Питання, які надходять до програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» від жінок, часом містять прихований підтекст. Іноді глядачки  не наважуються відкрито розповісти Євгену Комаровському про свою ситуацію. Однак ведучий рубрики «Запитай у Комаровського» одразу розуміє, на що натякають жінки, й дає дуже чіткі рекомендації.

У рубрику «Запитай у Комаровського» надійшло цілком конкретне питання: «Мій чоловік дивиться телевізор до 2 години ночі. Чи шкідливо це для сплячої дитини?». Кандидат медичних наук відповів, що телевізор не може нашкодити дитині, якщо тільки вона сама не каже батькам: «Це заважає мені спати».

Євген Комаровський пояснив: «Насправді ви намагаєтеся впливати на свого чоловіка й прикриваєтесь здоров'ям дитини. Але в цій ситуації прямого зв'язку немає».

За словами ведучого рубрики «Запитай у Комаровського», якщо чоловік до другої години ночі дивиться телевізор замість того, щоб звернути увагу на дружину, це дійсно огидно.

«Тому, звичайно, хочеться написати Комаровському з проханням: «Скажіть чоловіку, щоб він звернув на мене увагу!» – пояснив кандидат медичних наук.

Для нормального інтимного життя важливо, щоб дитина, тим більше якщо її 6 років, не спала в ліжку з батьками.

«Всі дуже бояться переселити дитину у свою кімнату. Якщо у вас одна кімната, то найпростіше – поставити ширму, щоб дитина не заважала вам кохатись, – сказав доктор Комаровський. – Але не придумуйте замість цього шкідливість телевізора».

Всі питання щодо здоров'я дітей та дорослих телеглядачі можуть поставити на сторінці програми «Ранок з Україною» @ranok_ua в Instagram.

Дивіться рубрику «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» розповів, що заважає нормальному інтимному життю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.10.2021 999
Еще материалы раздела «Суспільство»