<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істерицівсі новини дня
Політика
Світ
09.10.2021 550

Нуланд летить на переговори в Росію – Держдеп США

Заступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд на початку наступного тижня відвідає столицю РФ для проведення переговорів з представниками російської влади.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Державного департаменту США, оприлюдненого в п’ятницю, повідомляє Укрінформ.

«Вікторія Нуланд 11 жовтня перебуватиме в Москві, Росія, де зустрінеться з високопоставленими представниками влади, а також іншими особами для обговорення низки двосторонніх, регіональних та глобальних питань», - зауважили в зовнішньополітичному відомстві США.

При цьому не уточнюється, які саме питання виноситимуться на обговорення.

За офіційною інформацією, після цього, 14 жовтня, Нуланд відправиться до Бейруту, Ліван, де зустрінеться з представниками уряду й громадянського суспільства.

Наступного дня, 15 жовтня заступниця держсекретаря вирушить до Лондона, Велика Британія. Там вона обговорить низку глобальних питань, повідомили в Держдепі.

Як повідомляв Укрінформ, Вікторія Нуланд обіймає третю за рангом посаду в Державному департаменті США. Вона неодноразово бувала в Україні за часів попередніх адміністрацій. Крім того, на нинішній посаді вона висловлювала офіційну позицію США щодо процесу врегулювання на сході України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нуланд летить на переговори в Росію – Держдеп США 5.00 5 1
Політика / Світ
09.10.2021 550
Еще материалы раздела «Світ»