НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюк  В Україну йде короткочасне похолодання: коли його чекативсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.10.2021 498

Оля Полякова на шоу «МАСКА» з’явилась у «шаховій» сукні

Співачка Оля Полякова – найвеселіший зірковий детектив гіпершоу «МАСКА». Та вражає вона не лише неповторним почуттям гумору, але й своїми яскравими образами. На знімальному майданчику грандіозного шоу «МАСКА», прем’єра нового сезону якого відбудеться 23 жовтня о 21:00 на каналі «Україна», Оля Полякова продемонструвала новий стильний лук.

Принт «шахова дошка» – один із найгарячіших трендів цього року. Саме таку сукню співачка обрала для одного з випусків шоу «МАСКА». Вбрання застібається на замок, ефектно демонструючи декольте і стрункі ноги Олі. А широкий лакований пояс із двома пряжками підкреслює тонку талію співачки. Доповнюють лук чорні ботильони на підборах.

Яскравий акцент цього образу – рожеві стрілки на очах і помада винного кольору. Незвичайна зачіска в китайському стилі з різноманітними аксесуарами ідеально завершує цей оригінальний ансамбль.

Нагадаємо, Оля Полякова разом з NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у масштабному проєкті каналу «Україна».

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 23 жовтня в 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Оля Полякова на шоу «МАСКА» з’явилась у «шаховій» сукні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
11.10.2021 498
Еще материалы раздела «Афіша»