<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні здорожчає пальне: в чому головна проблема  До України йде спека: прогноз погоди на вівторок, 21 травня  Хто і де може вручати повістки: що каже новий закон про мобілізацію  Україна зробила Крим непридатним для російських військ – Годжес про удари по півострову  Кулеба зробив різку заяву щодо зброї від партнерів і примусу України до переговорів  Чи будуть заморозки в Україні до літа: синоптик надав докладний прогноз погоди на тиждень  Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики поясниливсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.10.2021 807

«Ранок з Україною»: стилістка дала поради, як обрати стильні осінні аксесуари для кожної фігури

У програмі «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», ведучі Лілія Ребрик і Григорій Герман з’ясували, які модні аксесуари зможуть доповнити ваші осінні образи. Стилістка дала поради, як вдало підібрати яскраві елементи власницям різних типів фігур.

З настанням осені нам хочеться тепла і комфорту, а також бути в тренді сезону. Наприклад, серед головних уборів популярні капелюхи федори, канотьє та панами. А щоб не помилитись з вибором, важливо обрати за розміром не лише верхню частину тулію, а й звернути увагу на криси. Наприклад, широкі – «з’їдають» зріст, тому дівчатам маленького зросту не варто їх носити.

Мастхев цього сезону – хустинки, популярні завдяки своїй багатофункціональності.

«Хустинки зараз дуже модні, навіть якщо подивитись покази найпопулярніших дизайнерів – знайдемо безліч образів з цим аксесуаром. Можете в’язати вузол ззаду голови – більше кежуал, такий собі хіппі варіант. А також використовувати замість браслета на руку, прикраси на сумці чи резинки на зачісці. Не менш цікавим варіантом буде декорування основного луку, наприклад, задрапіювати на плечах і зафіксувати паском», – радить стилістка Ірена Вінцюк у програмі «Ранок з Україною».

Більшість жінок мріють мати фігуру типу пісочного годинника, як у Мерилін Монро. Експертка ж радить скоригувати свої пропорції за допомогою паска.

«Якщо ви володарка фігури прямокутник, тобто не маєте чітко вираженої талії, можете зробити ставку на сукні оверсайз, а зверху зав’язати пасок. Для фігури грушоподібного типу теж пасуватиме пасок, проте якщо ви досить невеличкого зросту, обирайте тоненький аксесуар», – коментує стилістка.

А от володаркам фігури овал або ж яблуко Ірена Вінцюк радить відмовитись від пасків.

Крім того, експертка поділилась ще однією варіацією застосування ременя-баски та вказала на її особливості.

«Зараз дуже актуально носити пояс-баску зверху жакету. Проте нерідко у дівчат на талії збираються некрасиві складки тканини, тому перш ніж одягатись, зверніть увагу, якої міцності тканина виробу, якщо вона дуже цупка, подібний декор – не найкращий варіант», – розповіла Ірена Вінцюк в ефірі каналу «Україна».

Щодо сумки, експертка радить звернути увагу на великі шопери, але вони найкраще пасуватимуть володаркам високого зросту. Для більш тендітних дівчат гарним вибором стане яскрава сумка-торбинка. Також у тренді так звані сумки-пельмешки, не втрачають своєї актуальності й різноманітні ланцюги.

«Окрім того, я раджу вам зупинити свій вибір на яскравих кольорах. Особливо, якщо ви віддаєте перевагу чорному, сірому чи коричневому верхньому одягу і не бажаєте експериментувати з кольором взуття», – радить стилістка.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: стилістка дала поради, як обрати стильні осінні аксесуари для кожної фігури 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.10.2021 807
Еще материалы раздела «Суспільство»