<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
13.10.2021 498

У КМДА розповіли, коли ввімкнуть опалення

Після того, як у Києві температура повітря протягом трьох днів буде меншою за +8 градусів, міська адміністрація обіцяє ввімкнути опалення житловим будинкам.

Про це під час останнього брифінгу заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, опалення почали вмикати з 1 жовтня. Проте спершу тепло дали школам, дитячим садочкам та лікарням. Станом на 13 жовтня обігрівається вже 850 таких приміщень.

"Щодо житлового фонду. Діють норми, що опалювальний сезон починається тоді, коли середньодобова температура менше +8 протягом трьох діб. Ми плануємо дотримуватись цих норм і моніторити погоду. На сьогоднішній день ми не маємо таких показників. Говорити про початок опалювального сезону зарано", - заявив він.

За словами Пантелеєва, технічно місто вже готове до опалювального сезону.

Оценка материала:

5.00 / 1
У КМДА розповіли, коли ввімкнуть опалення 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
13.10.2021 498
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»