<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
13.10.2021 769

Актор серіалу «Топтун» зізнався, чому відмовлявся від дуже вигідних пропозицій

Нещодавно на каналі «Україна» відбулася прем'єра детективного серіалу «Топтун». Роль експерта-криміналіста в картині зіграв Сергій Комаровський. Актор розказав, чому багато років тому не захотів піти на умови, які йому пропонували.

Комусь може здатися, що Сергій Комаровський – щасливчик. Яскрава зовнішність, цікаві ролі, щасливі стосунки в родині. «Моє везіння – це лише візуальна картинка», – зізнався актор серіалу «Топтун».

За словами зірки детективної картини, у дитинстві він ріс практично, як бур'ян. У нього були одні штани, які довелося носити п'ять років поспіль, тому що мамі ні на що було купувати йому одяг.

«Я добре пам'ятаю, як моїх друзів кликали пообідати, а я залишався один у дворі, – сказав Сергій Комаровський. – Мені теж хотілося їсти, але мама працювала одна на двох роботах, тому мене ніхто не чекав вдома».

Уже в дорослому житті, коли прийшли слава та успіх, здавалося, ніщо не завадить його яскравому життю та кар'єрі. Однак актор перестав з'являтися на екрані, практично зник з поля зору.

«Напевно, мені було б набагато простіше, якби я колись згрішив і зробив так, як хотіли інші, –відверто зізнався зірка серіалу «Топтун». – У мене було б і телебачення, і зоряні ролі. Але я прийняв для себе рішення залишитися тією людиною, якою я себе знаю».

Незабаром в його житті з'явився проєкт «Топтун», і актор поділився, що ця команда для нього як сім'я.

«Всі, хто був на майданчику, фактично рідні мені люди, – сказав Сергій Комаровський. – На проєкті було настільки комфортно, що я навіть готовий був доплатити, щоб бути поруч з ними».

Дивіться 40-серійний серіал «Топтун» о 17:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Топтун» зізнався, чому відмовлявся від дуже вигідних пропозицій 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
13.10.2021 769
Еще материалы раздела «Афіша»