НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
14.10.2021 873

У Києві до Дня захисників та захисниць України відкрилася виставка сучасного озброєння

На Михайлівській площі в рамках відзначення Дня захисників та захисниць України відкрилася спеціалізована виставка «Цифрове майбутнє армії», під час якої для жителів та гостей столиці розгорнуто експозицію сучасних зразків озброєння та військової техніки.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на виставці представлені зразки високоточної зброї, засобів розвідки, зв’язку та автоматизації управління, радіоелектронної боротьби, роботизовані комплекси, безпілотні літальні апарати тощо.

«Українська армія – сучасна і передова, з інноваційними технологіями у сфері оборони та потужним озброєнням. І на виставці у Києві кожен зможе у цьому пересвідчитися, адже тут зібрані головні експонати військової техніки. Маючи високоякісне озброєння, українське військо зможе гідно дати відсіч російській агресії», – розповів Сергій Галушко, представник Міністерства оборони України.

Виставка проходить в умовах продовження збройної агресії з боку Російської Федерації, тому її основним акцентом є демонстрація потенціалу оборонно-промислового комплексу держави, показ інноваційних технологій, які можуть бути використані для розвитку спроможностей військ у найближчій перспективі.

Виставка новітніх зразків озброєння та техніки на Михайлівській площі працюватиме до 17 жовтня.

Інформаційним партнером Міністерства оборони у проведенні виставки, яка приурочена до Дня захисників і захисниць України, є Центр стратегічних комунікацій.

Як повідомлялося, 14 липня 2021 року Верховна Рада перейменувала державне свято День захисника України на День захисників і захисниць України (відзначається 14 жовтня разом зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва).

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві до Дня захисників та захисниць України відкрилася виставка сучасного озброєння 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
14.10.2021 873
Еще материалы раздела «Столиця»