<
НОВИНИ ДНЯ: "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
15.10.2021 567

Приватбанк водить нові обмеження на грошові перекази

Державний "Приватбанк" встановив місячні ліміти на відправку та отримання грошових переказів.

Для 99,7% клієнтів банку, які користуються цією послугою, практично нічого не змінюється, повідомляє пресслужба "Приватбанку".

Згідно з повідомленням, для відправників встановили ліміт в 100 перекладів по Україні та 25 - за кордон, а для одержувачів, відповідно 100 і 30 перекладів за місяць.

"За правилами внутрішньої політики банку, заснованої на вимогах фінмоніторингу і правилах платіжних систем, ліміти встановлюються на календарний місяць (з 1-го по 30/31-е числа) як для переказів по Україні, так і за кордон", - йдеться в повідомленні.

У "Приватбанку" додали, що 99,7 відсотка клієнтів банку користуються "Приват24", не виходячи за межі зазначених лімітів.

"Банк працює строго в рамках законодавства з протидії відмиванню брудних грошей і вимог фінансового моніторингу. Тому з жовтня 2021 ми вносимо незначні корективи в правила здійснення р2р перекладів за лімітами на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через всі канали", - йдеться в повідомленні фінустанови.

Оценка материала:

5.00 / 1
Приватбанк водить нові обмеження на грошові перекази 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
15.10.2021 567
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»