<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗСвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.10.2021 26738

В Украину пришел антициклон: какой будет погода

Ни значительного потепления, ни похолодания на выходных, по прогнозам Укргидрометцентра, не предвидится.

Осадки покинули Украину. На смену влажному циклону пришел западный антициклон "Ольденбург". 16 октября дождь может пройти только в южных областях. Об этом говорится 15 октября в ТСН.Ранок.

На остальной территории страны — сухо и солнечно. Но на Западе и Востоке синоптики прогнозируют туман. Поэтому просят водителей быть внимательными за рулем. Ни значительного потепления, ни похолодания на выходных, по прогнозам Укргидрометцентра, не предвидится. Днем температура воздуха будет в среднем до 13 градусов тепла, ночью до +6.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Украину пришел антициклон: какой будет погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.10.2021 26738
Еще материалы раздела «Суспільство»