НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Бізнес
Технології
18.10.2021 960

У Туреччині випробували ручний гранатомет, який стріляє різними боєприпасами

У Туреччині успішно випробували гранатомет власної розробки, який може стріляти різними боєприпасами.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомив очільник Директорату оборонної промисловості Турецької Республіки Ісмаїл Демір.

«Ми сповнені рішучості покласти край іноземній залежності у всіх системах озброєння. TG40-BA - наш перший багатофункціональний гранатомет, здатний стріляти більш ніж одним типом боєприпасів, має регульований оптичний приціл», - сказав Демір.

Турецький гранатомет TG40-BA можна заряджати боєприпасами калібрів 40x46 мм і 40x51 мм. Він здатен максимально точно вражати об'єкти противника на відстані до 800 метрів.

Як повідомляв Укрінформ, у березні цього року у ході військових навчань в Егейському та Середземному морях Туреччина провела успішні стрільби з БПЛА Bayraktar TB-2 ракетами турецького виробництва MAM-L.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Туреччині випробували ручний гранатомет, який стріляє різними боєприпасами 5.00 5 1
Бізнес / Технології
18.10.2021 960
Еще материалы раздела «Технології»