<
НОВИНИ ДНЯ: Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканнямвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.10.2021 1267

Зірка серіалу «Таємне кохання» Дана Абизова вперше розповіла про маленького сина

Популярна акторка Дана Абизова виконала головну роль в серіалі «Таємне кохання», другий сезон якого виходить на каналі «Україна». Мало хто з глядачів помітив, що в картині акторка знімалась вагітною. В інтерв'ю каналу «Україна» Дана зізналась, чому не хотіла, щоб чоловік був із нею на пологах, і як змінилося її життя з появою дитини.

У травні цього року акторка вперше стала мамою – у неї з чоловіком, артистом Олексієм Морозовим народився син. Дана поки не хоче афішувати ім'я малюка, але виявляється, довгих суперечок з цього приводу у подружжя не було.

«Під час обідньої перерви на зйомках до мене в акторський вагончик зайшла прекрасна акторка Катерина Качан і розповіла історію про те, як хотіла назвати свого сина, але потім передумала. У цей час я відчула перше ворушіння. Розповіла чоловікові і нам навіть не довелося сперечатися», – розповіла виконавиця ролі Люби в серіалі «Таємне кохання. Повернення», акторка Дана Абизова.

І хоча зараз багато пар обирають партнерські пологи, Дана не хотіла, щоб чоловік був із нею в цей момент.

«І Слава Богу, він був на зйомках в іншій країні. Все індивідуально, звичайно, є пари, яким це необхідно. Мені хотілося зануритися в себе і пережити цей досвід одній. Потім я чоловікові все розповіла, звичайно. Не думаю, що чоловікам потрібно це бачити і переживати», – поділилась своєю думкою артистка.

Як і кожній жінці, яка нещодавно стала мамою, Дані також довелося дізнатися, що таке недосипання. Та актриса говорить, що з появою малюка весь світ навколо неї розцвів і заграв насиченими фарбами.

«Життя стало ще крутішим, цікавішим, глибшим і прекраснішим. Раніше я не знала, що любов може бути такою. Ніби я пізнала її цілком, а раніше знала лише частково. Моїй активності малюк ніяк не заважає, навпаки звідкись з'явилося в тисячу разів більше сил і бажання жити, незважаючи на тотальний недосип», – зізналася Дана Абизова в інтерв'ю каналу «Україна».

Дивіться прем'єру серіалу «Таємне кохання. Повернення» з понеділка по четвер о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірка серіалу «Таємне кохання» Дана Абизова вперше розповіла про маленького сина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.10.2021 1267
Еще материалы раздела «Афіша»