<
НОВИНИ ДНЯ: Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.10.2021 512

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Олег Винник вперше розповів про болючу втрату

Здається, що співак і зірковий детектив шоу «МАСКА» на каналі «Україна» Олег Винник завжди в гарному гуморі. Та йому, як і більшості людей, довелося пережити дуже драматичні моменти в житті. Ексклюзивно в програмі «Зірковий шлях» артист зізнався, що втратив рідну людину, бо не мав грошей на операцію.

Минулого року Олег Винник перехворів на коронавірус. І хоча форма була легка, після одужання йому довелося кілька разів проходити реабілітацію. Тоді вся його команда злягла майже одночасно. Виявляється, в колективі трапилося горе – вони втратили молоду працівницю, яка померла від ускладнень. Співак вперше розповів, як пережив цю трагедію.

«Ти заходиш вночі в офіс, вмикаєш світло, йдеш по коридору. Її кабінет відкритий – ми працювали разом, але я ніколи не говорив з нею про особисте, – пригадав Олег Винник в інтерв’ю каналу «Україна». – Вона просила колегу привезти їй в лікарню комп’ютер, казала, що витрачає там час, хоче працювати. Він везе їй комп’ютер, а вона помирає».

І це не єдина болюча втрата в його житті. Це зараз він успішний, але були часи, коли через брак коштів він не зміг врятувати близьку людину.

«Коли помирала твоя рідна людина, тобі потрібно було 50 тисяч євро на операцію. Рак. У мене цих грошей не було. І моя близька людина померла», – поділився болючими спогадами артист.

З того часу зірковий детектив шоу «МАСКА» пообіцяв собі, що гроші в нього будуть завжди.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Олег Винник вперше розповів про болючу втрату 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.10.2021 512
Еще материалы раздела «Афіша»