<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2021 491

«Діти – це дуже дорого»: психологиня дала поради, як позбутись страху перед появою первістка

У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведуча постійної рубрики «Жити легко з Адамовою» Олена Адамова розповіла, як прийняти рішення про поповнення у родині та чому в українців виникає страх, що поява дитини – це велика фінансова проблема.

«Ключовий момент прийняття рішення про появу дитини – це розуміння того, що жінка хоче саме від цього чоловіка мати малюка. Насамперед запитайте в себе, чи довіряєте ви йому себе та вашу майбутню дитину. Якщо ваша відповідь «ТАК» – ви впораєтесь!», – коментує психологиня Олена Адамова у програмі «Ранок з Україною».

Експертка зазначає – такі страхи виникають не через фінансові нюанси, а через взаємини, питання того, чи будете ви разом через деякий час і чи зможете ви прогодувати дитину, якщо чоловік піде. Тож насамперед слід на це звернути увагу. А дитина насправді не вимагає таких великих коштів, як вам здається. До того ж, її поява мотивує батьків знайти додаткові джерела заробітку.

Олена Адамова радить не виключати свій вклад у сімейний бюджет: якщо вагітність протікає нормально, то ви достатньо швидко повернетесь до працездатності. А вагітність, годування і декрет – не є підставою позбавлення себе від додаткового заробітку.

«Якщо ви з коханою людиною вирішили народити дитину, то повірте – у вас все вийде! Адже ви не перша і не остання жінка в цій країні, яка знаходить нові сили, натхнення, коли на руках солодкий малюк», – коментує Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Діти – це дуже дорого»: психологиня дала поради, як позбутись страху перед появою первістка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2021 491
Еще материалы раздела «Суспільство»