НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2021 556

У «Ранку з Україною» імідж-стилістка дала поради, як обрати ідеальні джинси для будь-якої фігури

У кожного в гардеробі є джинси. Та чи правильно ви їх носите? У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучі Марія Мельник і Анатолій Анатоліч з’ясували, як за допомогою джинсів додати кілька сантиметрів у зрості, сховати животик та чому кишені можуть зіпсувати ваші сідниці.

Джинси – універсальна річ у гардеробі. Адже саме з їхньою допомогою можна зробити попу смачнішою, ноги довшими, а ходу легшою. Насамперед, обираючи джинси, слід визначити свою ідеальну довжину, а вже далі – колір, він має перегукуватись з вашим внутрішнім станом.

«Якщо ви дівчина практична, продумана до дрібниць – обирайте темні або середньої насиченості джинси, – радить імідж-стилістка Леся Зятковська в ефірі каналу «Україна». – Якщо ж вас можна назвати любителькою полоскотати нерви або ви любите знаходитись в центрі уваги – обирайте світліші моделі».

Якщо ви експериментатор – обирайте моделі, у яких використаний мікс кольорів. Та знайте, що цей тренд проживе не більше року.

За допомогою вдало підібраних джинсів можна підкреслити форми, приховати зайві кілограми та навіть подовжити зріст!

«Якщо ви володарка пишних форм і хочете підкреслити свої родзинки, раджу обрати модель класичної посадки – це десь на один пальчик нижче пупка. Такі моделі мають вільний крій від стегон, – коментує стилістка. – Ще одна хитрість криється в кишенях. Вони мають розташовуватись рівно – не надто широко і не вузько. А ще слід звернути увагу на висоту посадки кишень, наприклад, якщо вони розташовані надто низько, матимете ефект опущених сідниць».

Якщо ви прагнете збільшити зріст – вам допоможуть базові моделі. Обирайте моделі з високою посадкою та зверніть увагу на довжину джинсів – вони не мають «обрізати» ноги.

А от володаркам високого зросту та худорлявої фігури пасуватимуть будь-які джинси. Проте, як виявилось, є особливі моделі джинсів, які допоможуть зробити вашу фігуру ще виразнішою та привабливішою. До речі, такі джинси пасують майже всім. Моделі завужені донизу завжди додають стрункості, візуально роблять ноги худими і витягують фігуру.

«Якщо ви бачите косі лінії, які йдуть не паралельно основним швам, знайте, це круто – вони коригуватимуть фігуру і робитимуть попу круглішою, підтягнутою», – розповіла Леся Зятковська в ефірі каналу «Україна».

Експертка радить час від часу слідкувати за тенденціями, адже, наприклад, джинси скіні вже вважаються антитрендом, замість них модниці обирають джинси-мом. Однак жінкам з типом фігури «квадрат» такий варіант не підійде. Володаркам цього типу фігури слід обирати моделі високої посадки з прямим кроєм штанини – це візуально подовжуватиме зріст та підкреслюватиме форми.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» імідж-стилістка дала поради, як обрати ідеальні джинси для будь-якої фігури 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2021 556
Еще материалы раздела «Суспільство»