<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Бізнес
Економіка
18.10.2021 481

Нафтогаз готовий продавати промисловості газ за ринковими цінами

Нафтогаз здатний забезпечити попит промисловості в газі, але за ринковими цінами.

Про це в понеділок, 18 жовтня, заявив глава компанії Юрій Вітренко.

"Тут питання в тому, чи готові комерційні, промислові споживачі купувати газ за ринковою ціною. Якщо так, то Нафтогаз завжди був і залишається надійним постачальником газу, і ми забезпечимо всі потреби таких споживачів", - сказав він.

Також Вітренко відзначив про наявність потужностей для додаткового імпорту газу з Європи. "У нас є можливість імпортувати газ з різних європейських країн: це Польща, Угорщина, Словаччина. Зараз розробляється варіант імпорту з Румунії", - уточнив він.

Також глава Нафтогазу нагадав, що потреби населення і ТКЕ забезпечуються за рахунок власного видобутку газу і накопиченими запасами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нафтогаз готовий продавати промисловості газ за ринковими цінами 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
18.10.2021 481
Еще материалы раздела «Економіка»