НОВИНИ ДНЯ: Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причинувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2021 4589

FAVBET розвиває український кінематограф

Результатом співпраці FAVBET та студії “Мамахохотала” стала поява бренда в сюжеті комедійного фільму “Бурштинові копи”.

7 жовтня відбулася прем’єра українського фільму “Бурштинові копи” від студії “Мамахохотала”. Це комедійна історія про патрульного поліцейського, що за збігом обставин потрапляє на Полісся та розпочинає боротьбу з нелегальним видобутком бурштину. Фільм зняла режисерка Аліна Бухтіярова за сценарієм Івана Мелашенка. Головну роль виконав бренд-амбасадор FAVBET Євген Янович.

FAVBET вирішив підтримати українське кіно та став партнером проекту. Бренд став частиною сюжету, що допомогло розкрити характер персонажа фільму Баби Дуні та додати йому комічності. FAVBET - перший організатор азартних ігор в Україні, що став партнером повнометражного фільму. Це нова сторінка в історії компанії та унікальний кейс колаборації для всього ринку.

“Кіно, як і гемблінг, належать до індустрії розваг. Воно існує для того, щоб дозволити людям пережити яскраві емоції. Цієї ж філософії ми дотримуємося у FAVBET і хочемо перенести її на увесь ринок: дарувати максимум емоцій та задоволення від гри. Тому й звернули увагу на кіноіндустрію, підтримали її розвиток. До цього ми вже успішно співпрацювали зі студією “Мамахохотала” та маємо спільні кейси. Раді бути першими на ринку, хто став партнером повнометражного фільму”, - прокоментував співпрацю креативний директор FAVBET Борис Цомая.

“Ми давно знайомі з компанією FAVBET і дуже вдячні за підтримку нашого фільму та всієї індустрії” - прокоментував продюсер та сценарист фільму Іван Малашенко.

В компанії запевняють, що це лише початок діяльності у цьому напрямку. FAVBET й надалі планує допомагати реалізовувати цікаві фільми, серіали та інший вітчизняний відеоконтент.

Оценка материала:

5.00 / 1
FAVBET розвиває український кінематограф 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2021 4589
Еще материалы раздела «Суспільство»