НОВИНИ ДНЯ: Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочаткувсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
19.10.2021 832

Відмивався кілька днів: Володимир Остапчук розповів про труднощі зйомок шоу «МАСКА»

Уже цієї суботи, 23 жовтня, о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА». У кожному ефірі його ведучий Володимир Остапчук дивуватиме глядачів яскравими перевтіленнями, які даються йому дуже непросто. На знімальному майданчику проєкту він розповів, скільки годин витрачають на створення одного образу та чому дружині часом доводиться спілкуватися з ним через помічника.

Як і в першому сезоні гіпершоу «МАСКА», цього разу Володимир Остапчук також демонструватиме глядачам свої феєричні образи. За цими перевтіленнями стоять довгі години підготовки. Остапчук зізнається, що найскладнішим образом у першому сезоні стала Донна Роза з фільму «Здрастуйте, я ваша тітка», для якого ведучому накладали спеціальний пластичний грим.

«Це дуже копітка робота, яка займає близько 4-5 годин. Грубо кажучи, тобі приклеюють на обличчя силіконову форму, яку попередньо випікають. У такому вигляді під софітами перебувати жахливо жарко, шкіра пітніє, це все починає з'їжджати, сповзати і скочуватися. Але найскладніше – все це потім відмити. У підсумку ця справа розтягується на кілька днів», – поділився секретами створення своїх образів ведучий грандіозного проєкту каналу «Україна» Володимир Остапчук.

Незважаючи на труднощі, Володимир обожнює ці перевтілення і знає, як вони веселять глядачів.

Уже кілька місяців він живе в режимі нон-стоп, поєднуючи зйомки нового сезону шоу «МАСКА», створення власного фільму і будівництво дому. Як йому вдається все це поєднувати?

«Ніяк, – відверто зізнається Остапчук. – Ви б бачили мої графіки! Дружина телефонує моєму помічникові, щоб дізнатися, коли у мене буде вільний день. Все горить, але я вже давно звик жити в такому ритмі. Це такий кураж, який сильно заряджає і мотивує робити ще більше».

Дивіться довгоочікувану прем'єру нового сезону найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні і в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи з 23 жовтня о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Відмивався кілька днів: Володимир Остапчук розповів про труднощі зйомок шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
19.10.2021 832
Еще материалы раздела «Дозвілля»