<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.10.2021 474

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських розповіла про наслідки перенесеного коронавірусу

Українська суперстар і зірковий детектив шоу «МАСКА», прем’єра другого сезону якого відбудеться цієї суботи, 23 жовтня, о 21:00 на каналі «Україна», NK | Настя Каменських зізналась, що потрапила до лікарні, коли вперше зіткнулась із наслідками ковіду. Подробицями вона поділилась з журналістами програми «Зірковий шлях».

Багато хто зі знаменитостей перехворів на коронавірус. Тільки нещодавно співак Олег Винник розповідав, що після перенесеної хвороби йому доводилося проходити реабілітацію. А зараз співачка NK | Настя Каменських зізналась, що теж мала наслідки ковіду. Сама хвороба в неї протікала легко, та після неї Насті довелося дізнатися, що таке панічні атаки.

«Вони в мене почалися через 2 тижні після того, як я перехворіла «короною». Після першої панічної атаки я потрапила до лікарні, я була в шоці, не знала, що з цим робити. Я ніколи з цим взагалі не зустрічалася. І мені сказали: «Це нормально, головне – не панікувати», – пригадала зірковий детектив шоу «МАСКА» на каналі «Україна» NK | Настя Каменських.

Нагадаємо, NK | Настя Каменських разом з Олею Поляковою, Андрієм Данилком, Олегом Винником і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у другому сезоні масштабного проєкту каналу «Україна».

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже цієї суботи, 23 жовтня, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських розповіла про наслідки перенесеного коронавірусу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.10.2021 474
Еще материалы раздела «Афіша»