НОВИНИ ДНЯ: Млинці заварні на кефірі: рецепт із секретом  Статус PESEL UKR: які будуть нові правила отримання захисту у Польщі  Зміна тренду: споживчі настрої українців покращилися з початком весни  Чи знищать Кримський міст до середини липня: реакція ВМС на статтю The Sun  Як розтопити вершкове масло: кілька порад  Коли Чистий четвер 2024 року: історія, традиції, що можна і не можна робити  В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.10.2021 695

Jerry Heil з’явилась на фіналі шоу «Співають всі!» в образі русалки

Минулої суботи глядачі каналу «Україна» побачили грандіозний фінал талант-шоу «Співають всі!» і дізнались ім’я переможця, який отримав грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ним став 16-річний Муаяд Абдельрахим з Одеси, який по-справжньому вразив зіркову сотню проєкту. Та й іншим претендентам на перемогу вдалося завоювати прихильність членів журі. Так, співачка Jerry Heil, яка у фіналі масштабного шоу каналу «Україна» перевтілилась у русалку, запропонувала колективу Liberty записати спільну пісню.

Учасники гурту Liberty першими вийшли на сцену у фіналі масштабного шоу «Співають всі!», однак змогли підняти лише 50 зіркових суддів. Серед них була й співачка Jerry Heil, яка заявила, що не розуміє, чому її колеги не віддали свої голоси талановитим учасникам.

«Мені просто тісно тут трішки, – пожартувала Jerry Heil в образі русалки, демонструючи усім величезний хвіст. – Я хочу сказати, що як би не розвивалися події, ви в цьому багатоголоссі як риба у воді. Це було прекрасно! Мій голос завжди з вами. Я вже сказала, що хочу записати з вами пісню. І ми вже сконтактувались».

Тож тепер нам залишається лише чекати на яскраву коллаборацію співачки з фіналістами шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Jerry Heil з’явилась на фіналі шоу «Співають всі!» в образі русалки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.10.2021 695
Еще материалы раздела «Афіша»