<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.10.2021 676

«Проходжу кризу середнього віку»: детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова почала відвідувати психолога

Телеканал «Україна» вже в суботу, 23 жовтня, о 21:00 покаже прем'єру другого сезону грандіозного шоу «МАСКА». Зірковий детектив проєкту, улюблениця мільйонів глядачів, співачка Оля Полякова відверто розповіла, як вони з чоловіком відзначили 17-у річницю весілля і чи переживала зразкова пара кризи в стосунках.

Зірка українського шоу-бізнесу, детектив гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова зізнається – вони з чоловіком, бізнесменом Вадимом Поляковим не пропускають жодної річниці. Однак у цьому році важливу дату довелося змінити:

«11 вересня у мене був концерт в Іспанії, і ми відсвяткували річницю 9-го – в день, коли розписались. Ми тоді удвох, без свідків, сходили в РАЦС, випили шампанського і благополучно забули про цю дату: через два дні у нас була гулянка. Кажуть, любов живе три роки, а в шлюбі неминуче охолодження почуттів... – ділиться зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова. – Я теж думаю, що пристрасть, «хімія» живе, напевно, не більше трьох років. Потім вас дуже тримають діти, особливо маленькі, ви в'єте гніздо, як дві пташки. Коли діти підростають, виникає наступна криза, яку люди або переживають, або ні».

Артистка запевняє – всі кризи вони з чоловіком переживали самі, без допомоги психологів. Але зовсім недавно Оля Полякова все ж таки зважилась звернутись до фахівців, щоправда, причиною цього стала інша проблема.

«Проходжу трохи кризу середнього віку. Ми з чоловіком завжди дуже швидко миримось, але проблеми нікуди не діваються – ми просто фокусуємось на іншому. Ось їх би, напевно, я повирішувала з правильним сімейним психологом. Інакше регулярно наступаєш на одні граблі. Хоча ти ж не страус, а людина: зрозумів, що це не працює, вибрав іншу форму – спрацювало, і сам в процесі життя себе «підкручуєш». Напевно, тому одні можуть жити в довгому шлюбі, а інші не здатні самі вчитись і зістрибують з дистанції», – розповіла співачка в інтерв’ю журналу «Отдохни!»

Нагадаємо, Оля Полякова разом з NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у масштабному проєкті каналу «Україна».

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 23 жовтня в 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Проходжу кризу середнього віку»: детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова почала відвідувати психолога 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.10.2021 676
Еще материалы раздела «Афіша»