<
НОВИНИ ДНЯ: "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"  Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо України  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачновсі новини дня
Політика
Україна
22.10.2021 620

Обрано нового голову Верховного суду

Пленум Верховного суду таємним голосуванням обрав свого нового голову в п'ятницю, 22 жовтня. Ним став секретар Великої палати Верховного суду Всеволод Князєв.

За кандидатуру Князєва проголосували 98 суддів з 169. Він розпочне виконання обов'язків 1 грудня.

За суддю Касаційного господарського суду в складі Верховного суду Володимира Погребняка свої голоси віддали 49 суддів, за суддю Верховного суду в складі Касаційного цивільного суду Олега Ткачука - 7 суддів.

Всеволоду Князєву 42 роки, він родом з Миколаєва. Закінчив Миколаївський гуманітарний інститут, а також Одеську юридичну академію.

Працював юрисконсультом, викладачем, адвокатом, а з 2013 року - суддею Миколаївського обласного адміністративного суду. З 2015 по 2017 рік був головою цього суду. З листопада 2017 - суддя Верховного Суду і секретар Великої палати ВС.

Оценка материала:

5.00 / 1
Обрано нового голову Верховного суду 5.00 5 1
Політика / Україна
22.10.2021 620
Еще материалы раздела «Україна»