<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"всі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
22.10.2021 1323

Влада Києва змінила рішення про тарифи на тепло

Влада Києва заявляє, що в нинішньому опалювальному сезоні тарифи на опалення в столиці залишаться на минулорічному рівні.

Про це йдеться в повідомленні КМДА в п'ятницю, 22 жовтня.

Повідомляється, що вартість 1 Гкал тепла залишиться на рівні 1654,41 грн з ПДВ.

"Незважаючи на збільшення витрат підприємства через зростання вартості газу, тарифи на тепло КП Київтеплоенерго для категорії "населення" підвищувати не будуть", - йдеться в повідомленні.

У міськадміністрації нагадують, що розмір статутного капіталу Київтеплоенергозбільшили на 2 мільярди гривень, що допоможе не допустити зростання тарифів на тепло.

При цьому із сайту КМДА зникла сторінка, на якій говорилося про затвердження нового тарифу на тепло на рівні 2876 грн за 1 Гкал.

Оценка материала:

5.00 / 1
Влада Києва змінила рішення про тарифи на тепло 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
22.10.2021 1323
Еще материалы раздела «Столиця»