<
НОВИНИ ДНЯ: Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтону  Без істотних опадів та до +15°С: прогноз погоди по Київщині на 22 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
23.10.2021 1532

Школи Києва з суботи йдуть на канікули – далі можлива «дистанційка»

З суботи, 23 жовтня, столичні школи йдуть на двотижневі канікули.

Як передає Укрінформ, про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Із завтрашнього дня ми відправляємо школи на канікули. Я підкреслюю, не з понеділка (25 жовтня - ред.), а з завтрашнього дня, враховуючи показники. Вони точно будуть на канікулах перший тиждень, по другому тижню ми визначимося - чи це буде продовження канікул, чи це буде дистанційне навчання. Але точно два тижня школи будуть закриті, включаючи 1-4 класи", - розповів Поворозник.

Як повідомлялося раніше, осінні канікули для столичних школярів розпочнуться з 25 жовтня.

Як повідомляв Укрінформ, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 12 жовтня підтримала пропозицію Міністерства охорони здоров’я рекомендувати МОН звернутися в установленому порядку до обласних та Київської міської держадміністрацій з пропозицією перенесення осінніх канікул в закладах освіти на 18 жовтня 2021 року.

Міністерство освіти і науки рекомендувало закладам загальної середньої освіти оголосити канікули з 18 жовтня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Школи Києва з суботи йдуть на канікули – далі можлива «дистанційка» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
23.10.2021 1532
Еще материалы раздела «Столиця»