НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.10.2021 829

Україні прогнозують теплу та сонячну суботу

У суботу, 23 жовтня, в центральних, північних і південних регіонах очікується ясна погода з мінливою хмарністю та середньою температурою 11-13°, на заході та сході — дощі; у неділю стане прохолодніше — від 6-9° на заході, півночі і в центральних областях до 11-12° на півдні та сході.

Про це повідомили в Sinoptik.ua.

Ясна погода з мінливою хмарністю в суботу встановиться в Київській, Волинській, Рівненській, Житомирській, Сумській, Полтавській, Хмельницькій і Вінницькій областях, а також у Херсоні, Миколаєві й Одесі. Повітря прогріється в середньому до 11-13°. Найтепліше буде на півдні — до 16-17°.

Для інших частин України прогноз погоди на вихідні трохи менш оптимістичний. Дощі з вогким вітром до 12 м/с пройдуть у суботу у всіх західних регіонах, а також на сході — мешканцям Донецької, Луганської, Харківської та Дніпропетровської областей синоптики рекомендують брати із собою дощовики. Холодніше за все буде в Луцьку (6-8°), а максимальні температурні показники прогнозуються в Донецьку й Луганську (до 16°).

У неділю погода без опадів із мінливою хмарністю встановиться на всій території України. При цьому стане набагато прохолодніше — від 6-9° на заході, півночі, у центральних областях до 11-12° на півдні та сході. Прийдуть на вихідних і перші осінні заморозки: до −1° уночі з 24 на 25 жовтня буде в Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Волинській, Вінницькій областях, а також на Черкащині.

Новий тиждень почнеться із сонячної прохолодної погоди у всіх регіонах України. На заході й у центральній Україні стовпчики термометрів не піднімуться вище 6-9°. В Одеській і Херсонській областях середня температура становитиме 9-11°, а найхолодніше буде на сході — до 5-8°. Не обійдеться погода на понеділок без заморозків: уночі температура опуститься до −2…−4° у Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Житомирській, Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Харківській, Черкаській, Чернігівській і Сумській областях. У південних і південно-східних областях ночами поки буде плюсова температура, у Києві — від 0 до −2°.

Надзвичайний рівень пожежонебезпеки на 23 жовтня зберігається в західних і східних регіонах, а також у Київській, Запорізькій, Житомирській і Вінницькій областях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україні прогнозують теплу та сонячну суботу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.10.2021 829
Еще материалы раздела «Суспільство»