<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Світ
24.10.2021 630

Адвокат Саакашвілі заявив, що в лікарні планують його ліквідацію

Адвокат екс-президента Грузії Ніка Гварамія заявив, що в тюремній лікарні планують імітувати бунт з метою ліквідації екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі.

Про це Гварамія заявив на брифінгу в неділю, 24 жовтня, передає видання Новини - Грузія.

Як відомо, Саакашвілі продовжує голодування в Руставський в'язниці вже 24 день. Лікарський консиліум, сформований при МОЗ Грузії, рекомендує перевести його в багатофункціональну клініку змішаного типу. У Мін'юсті згодні госпіталізувати екс-президента в лікарню глданської в'язниці в Тбілісі, наполягаючи, що вона підходить для голодуючих в'язнів.

"Переведення в тюремну лікарню буде пов'язано з проблемами безпеки і, за нашою інформацією, ці проблеми будуть імітовані нинішньою владою країни. Буде т.зв. імітований бунт, який закінчиться ліквідацією Михайла Саакашвілі", - сказав Гварамія.

Адвокати вимагають, щоб влада в найближчі години вирішила питання госпіталізації екс-президента в багатопрофільну клініку, де зможуть забезпечити безпеку Саакашвілі і подбати про його здоров'я з урахуванням усіх потреб.

"Існує ризик зупинки серця. В клініці повинна бути кардіологічна служба другого рівня. Зокрема, інтервенційна кардіологія, лабораторія ангіокардіології, імплантація кардіостимулятора ендокарда, імплантація і катетерная абляція, лікування стенокардії і тромботичних ускладнень", - сказав Гварамія, додавши, що в тюремній лікарні це неможливо.

Оценка материала:

5.00 / 1
Адвокат Саакашвілі заявив, що в лікарні планують його ліквідацію 5.00 5 1
Політика / Світ
24.10.2021 630
Еще материалы раздела «Світ»