НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.10.2021 858

Актор серіалу «Місце під сонцем» Андрій Федінчик розповів про головне правило успіху

Одного з яскравих персонажів у гостросюжетній мелодрамі «Місце під сонцем», яка вийде 25 жовтня о 21:00 на каналі «Україна», зіграв Андрій Федінчик. У актора багато цікавих ролей, він постійно отримує нові пропозиції. Зірка серіалу поділився правилом, яке допомагає йому бути одним із найбільш затребуваних акторів нашої країни.

З актором серіалу «Місце під сонцем» дуже комфортно працювати – з цім погоджуються і колеги по знімальному майданчику, і режисери. Свого часу, коли він обрав акторську професію, його підтримали батьки, тільки бабуся сказала: «Знаю вас, артистів. Потім діти по всій країні».

Перед подачею документів до університету Андрій Федінчик почув від батька: «Я не проти твого вибору, але запам'ятай: «Головне – багато працювати й стати професіоналом своєї справи». І неважливо, яка у тебе професія: сантехнік чи будівельник. Але якщо ти професіонал, то завжди будеш затребуваний і станеш нормально заробляти в будь-якій сфері».

Актор поставився серйозно до цієї поради, а коли недавно він разом із батьком працювали на дачі, зірка серіалу «Місце під сонцем» сказав: «Мені так врізалася в пам'ять твоя фраза, що я навіть зараз можу сказати, де саме відбувалася наша розмова. У мене перед очима картинка, як ми сидимо і говоримо про мій вступ до університету».

Щодо свого маленького сина, Андрій Федінчик вважає, що йому важливо навчити дитину зберігати витримку та самовладання, а також мати терпіння.

«Відсутність такої риси як терпіння буде синові дуже сильно заважати. Це те, чого не вистачає нам з Наталкою. Нетерплячим людям все досить важко дається, – пояснив зірка серіалу. – Я по собі знаю, що над цим треба працювати».

Дивіться з 25 жовтня о 21:00 серіал «Місце під сонцем» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Місце під сонцем» Андрій Федінчик розповів про головне правило успіху 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.10.2021 858
Еще материалы раздела «Афіша»