<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.10.2021 491

У «Ранку з Україною» стилістка дала поради, як обрати трендовий шарф

У програмі «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на телеканалі «Україна», Марія Мельник і Анатолій Анатоліч дізнались, на що варто звернути увагу при виборі сезонного аксесуару та як за допомогою шарфа скорегувати фігуру.

Шарф – це дуже важливий елемент стилю, завдяки якому можна доповнити та розставити акценти в образі. Для цього варто розібратись у класифікації аксесуарів та обрати для себе свій ідеальний шарф. Так, наприклад, класичний палантин пасуватиме під пальто та тренчі.

«Палантин пасуватиме під будь-який класичний образ, ба більше, його можуть носити як жінки, так і чоловіки. Тож він має бути на поличці кожного!» – коментує дизайнерка Тетяна Туча у програмі «Ранок з Україною».

Особливе місце у холодну пору займають в’язані шарфі. Експертка зазначає – такі чудово поєднуються з в’язаними головними уборами, при цьому не обов’язково має повторюватись візерунок, головне – кольори.

Ще два модних аксесуари сезону, які називають універсальними, адже їх можна вдягати як шарф і як шапку. Це короткий шарф баф і більш довгий – снуд.

«Снуд можна носити, накинувши на шию. Можна кілька разів нав’язати навколо шиї та навіть накинути на голову. Завдяки такому аксесуару вам буде тепліше, проте вдасться зберегти зачіску та об’єм», – радить дизайнерка.

Абсолютний тренд сезону – кашемірові шарфи в клітинку. Такий шарф можна обирати яскравих кольорів або ж більш спокійних пастельних. Аксесуар чудово поєднується зі спортивним та кежуал стилем.

Щодо кольорів, у цьому сезоні експерти радять обирати ніжно-блакитний, колір гарбуза, марсала, смарагдовий, і звичайно ж, базові відтінки білого, сірого і бежевого.

А ще, виявляється, що правильно підібравши цей аксесуар, можна візуально скорегувати фігуру.

«Якщо хочете виглядати стрункішою, обирайте класичний палантин. Просто накиньте його на шию та розподіліть так, щоб кінці звисали рівномірно. Це виглядає гармонійно та стильно. Можна один бік опустити, а інший трохи підніметься. Також палантин можна фіксувати широким паском – це виглядає гарно, до того ж, це є трендом сезону», – розповіла Тетяна Туча в ефірі каналу «Україна».

Що не варто робити, так це одягати об’ємні шарфи або закручувати їх у кілька шарів жінкам з пишними формами – так ваші груди здаватимуться ще більшими.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» стилістка дала поради, як обрати трендовий шарф 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.10.2021 491
Еще материалы раздела «Суспільство»