<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтону  Без істотних опадів та до +15°С: прогноз погоди по Київщині на 22 квітня  Тиждень в Україні почнеться з дощів, вдень до +15°  Грозові дощі, заморозки та похолодання: 22 квітня погода в Україні остаточно зіпсується  У неділю Україну накриє дощами та холодомвсі новини дня
Бізнес
Технології
27.10.2021 633

Створення фільмів та дослідження: Blue Origin планує запустити комерційну станцію у космосі

Компанія Джефа Безоса Blue Origin оголосила про плани запуску комерційної космічної станції.

630_360_1635227158-141_27.10.21

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

У Blue Origin сподіваються запустити станцію під назвою «Орбітальний риф» до кінця десятиліття.

У рекламних матеріалах компанії стверджується, що станція буде «багатофункціональним бізнес-парком» у космосі місткістю до 10 осіб.

Станція площею майже 10 тис. кв. метрів надасть клієнтам ідеальне місце для «створення фільмів в умовах мікрогравітації» або «проведення передових досліджень», до неї також увійде космічний готель.

Для будівництва форпосту Blue Origin співпрацюватиме з Sierra Space та Boeing.

На пресконференції, присвяченій запуску ініціативи, керівники Blue Origin та Sierra Space відмовилися дати оцінку витрат на будівництво, хоча проєкт, схоже, забезпечений великим фінансуванням від Безоса, який зобов'язався витрачати на Blue Origin 1 мільярд доларів за рік.

Оценка материала:

5.00 / 1
Створення фільмів та дослідження: Blue Origin планує запустити комерційну станцію у космосі 5.00 5 1
Бізнес / Технології
27.10.2021 633
Еще материалы раздела «Технології»