<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
28.10.2021 1751

Київщина переходить у «червону» зону - що закриють і заборонять

З 30 жовтня у Київській області почнуть діяти жорсткі обмеження "червоної" зони.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація в Телеграмі.

"Із 00 год. 00 хв. 30 жовтня на Київщині почне діяти "червоний" рівень епідемічної небезпеки. Відповідно, з цієї суботи вступлять у силу жорсткі обмеження “червоної” зони", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що будуть забороненими:

робота закладів освіти, окрім дитячих садків і початкових класів шкіл;

проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів;

робота закладів харчування, окрім адресної доставки та замовлень на виніс;

робота ТРЦ та інших розважальних закладів;

робота непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів;

робота закладів культури, окрім історико-культурних заповідників.

Проте робота всіх перерахованих закладів можлива лише, якщо 100% працівників і всі відвідувачі матимуть “зелений” COVID-сертифікат, який свідчитиме про повний курс вакцинації або негативний результат ПЛР-тесту.

Як повідомляється, під час "червоного" рівня епідемічної небезпеки дозволена робота банків, АЗС, аптек, ветеринарних магазинів та усіх продовольчих. Але обов’язковою умовою залишається дотримання всіх протиепідемічних правил.

З 30 жовтня до "червоної" зони епіднебезпеки переходять Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська та Львівська області.

З 15 жовтня Херсонська область перейшла у "червону" зону карантину, з 18 жовтня розпочав діяти "червоний" рівень епідемічної небезпеки у Запорізькій, Одеській, Донецькій та Дніпропетровській областях. Також з 23 жовтня у Сумській області встановлений "червоний" рівень епіднебезпеки. 26 жовтня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 діє на території Рівненської та Миколаївської областей.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київщина переходить у «червону» зону - що закриють і заборонять 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
28.10.2021 1751
Еще материалы раздела «Столиця»