<
НОВИНИ ДНЯ: На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінецьвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.11.2021 734

Актор серіалу «Місце під сонцем» зізнався, що хотів би зіграти психотерапевта-вбивцю

Павла Вишнякова звикли бачити в ролі мужнього героя, який може вирішити будь-яку проблему. Проте зірка серіалу «Місце під сонцем» на каналі «Україна» готовий змінити амплуа, якщо режисери запропонують йому зіграти психа.

Акторська душа – темрява. На екрані всі бачать сильного та вольового героя, і мало хто здогадується, що його грає людина, яку приваблює зовсім інший образ.

«Все, що є ненормальним у нас, мене притягує, – поділився Павло Вишняков в інтерв'ю для каналу «Україна». – Герої з подвійним і навіть з потрійним дном або коли у чоловіка щось негаразд із психікою. Люди у пограничних станах завжди цікаві».

У гостросюжетній мелодрамі «Місце під сонцем» актор грає слідчого, але Павло Вишняков зізнався, що його давно цікавили психи.

«Я кілька разів навіть намагався зіграти таких персонажів, – розповів зірка серіалу «Місце під сонцем». – Режисери кажуть, що вийшло вдало. Хоча мені не все подобається, я як завжди дуже упереджено до себе ставлюся».

Актор погодився, що йому підійшла би роль психотерапевта-вбивці.

«У мені, як і в кожній людині, мешкає кілька субособистостей: ті, яких я контролюю, мені реально допомагають вирішувати питання, займатися професією, навіть розважають мене, – поділився Павло Вишняков. – А ті, що знаходяться поза контролем, дратують: вони витворяють що завгодно! Наприклад, дуже бурхливо показують радість або агресію – і це дуже незручно».

За словами актора, поки що ці емоції йому не вдається контролювати, хоча він досить закрита людина і тому намагається все тримати під контролем.

Дивіться о 21:00 з понеділка по четвер серіал «Місце під сонцем» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Місце під сонцем» зізнався, що хотів би зіграти психотерапевта-вбивцю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.11.2021 734
Еще материалы раздела «Афіша»