<
НОВИНИ ДНЯ: Інші правила. Як у США обиратимуть президента країни і які можуть бути сюрпризи  Мільйони людей стануть свідками рідкісного параду із шести планет: чи побачать його українці  Гідрометцентр попередив про дощі з грозами на Київщині: коли погіршиться погода  До України почали повертатись перші фахівці в обслуговуванні F-16, - Євлаш  24 травня подекуди короткочасні дощі та грози, вдень до +26°  В Україні знову похолодає: синоптик назвав конкретні дати  Літні "плюси" будуть не скрізь. Синоптик розповіла про погоду на завтра в Українівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
01.11.2021 194

Як прийняти участь в тендерах ProZorro

Система публічних закупівель ProZorro відкрила нові можливості для підприємців і керівників державних підприємств. Участь в тендерах дозволяє знайти найвигідніші пропозиції співпраці. Таку можливість отримують досвідчені підприємці і новачки в бізнесі. Але учасникам, що планують податися на тендер вперше, важливо ретельно вивчити усі умови участі.

fec020455b653318a4d66d2f92a07b61

Як працювати в системі ProZorro

Використовуйте для участі в тендерах Прозоро майданчики, що співпрацюють з системою офіційно. Сервіс повинен мати акредитацію на проведення публічних торгів. Ці дані можна отримати в реєстрах.

Вибравши майданчик, пройдіть процедуру реєстрації. Після цього слід внести в особистий кабінет інформацію про вашу компанію. На акредитованих майданчиках є інструкції, що описують правила подання всіх документів.

Торги проводяться в режимі онлайн. Кожне оголошення від потенційного клієнта має такий формат:

  • предмет закупівлі;
  • вартість;
  • вимоги.

Підприємці, що планують продати товари чи надати послуги, висувають свої пропозиції у визначений термін. Всі функції для подачі заявки на участь в тендері є в особистому кабінеті користувача. Після завершення визначеного терміну всі цінові пропозиції відкриваються. Заявники залишаються анонімними. Система визначає учасника, що надав найвигіднішу пропозицію. Підприємство, яке опублікувало оголошення, отримує певний проміжок часу для заключення договору з переможцем тендеру.

Зручність роботи з системою залежить від вибору майданчика. Багато позитивних відгуків отримує сервіс https://zakupki.com.ua/. Платформа пропонує комплексні послуги з організації та проведенням торгів у сфері публічних закупівель Prozorro і Prozorro Market. Тут створені зручні умови для участі в тендерах.

7f73e67ac239b86c8aa0c4cb36dc7b61

Сучасні інструменти для аналізу

Згідно статичних даних користувачі Zakupki.ua перемагають у тендерах частіше. Такий результат досягається завдяки сучасним інструментам:

  • нейромережа прогнозу конкурентів та їх цін в майбутніх торгах;
  • аналіз результатів минулих торгів. Система збирає та обробляє великі масиви даних. Користувач майданчика отримує результати і рекомендації щодо найкращої пропозиції;
  • зручний каталог. Всі пропозиції поділені на тематичні категорії. Є система фільтрів, що дозволяє швидко відсортувати варіанти, які відповідають вашим вимогам.

Багато схвальних відгуків отримує зручність особистого кабінету користувача. Важлива перевага Zakupki.ua — високий рівень безпеки. Тут застосовуються найнадійніші протоколи захисту персональних даних користувачів.

Допомога фахівці і корисна інформація

Кожен учасник торгів має можливість отримати консультацію персонального менеджера. Фахівці Zakupki.ua нададуть вичерпні відповіді на будь-які питання. При необхідності персональний менеджер візьме на себе вирішення всіх бюрократичних питань.

Багато схвальних відгуків користувачів отримує розділ База знань. Тут публікується корисна інформація щодо всіх аспектів участі в закупівлях. В розділі є багато статей і новин. Скористайтеся шансом отримати цінні знання від експертів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як прийняти участь в тендерах ProZorro 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
01.11.2021 194
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 326
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 370
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 318
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 329