<
НОВИНИ ДНЯ: Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
02.11.2021 832

Гіпершоу «МАСКА»: Оля Полякова назвала імена головних скандалісток країни

Минулої суботи канал «Україна» показав другий випуск нового сезону улюбленого шоу українців «МАСКА». Загадкові учасники проєкту вразили глядачів своїми номерами та поділились першими підказками про себе. Зіркові детективи гіпершоу озвучили свої здогадки щодо людей, які ховаються під неймовірними костюмами, так Оля Полякова розповіла, які зірки можуть бути під маскою Скандалу. Хто вони – головні скандалісти країни за версією детектива?

617fe92d48ddc_02.11.21

Під час другого ефіру популярного шоу «МАСКА» на сцені з’явився найепатажніший учасник сезону – Скандал. Зірковий детектив проєкту Оля Полякова одразу почала згадувати відомих людей, чиї імена були замішані у скандалах.

«Висока і худа – це може бути Маша Єфросініна, проте вона у скандалах помічена не була. Підказки проговорює російською, це означає, що Скандал не володіє українською мовою, може бути Світлана Лобода, Лоліта, Слава Камінська чи Монро», – озвучила версії Оля Полякова.

Скандал поділився першими підказками, в яких розповів, що в житті займається тим, за що раніше придали б анафемі та назвав загадкові імена чоловіків: Сергій та Юрій. А далі вразив глядачів своїм виступом і неймовірним вокалом. Так, у зіркових детективів грандіозного проєкту версій стало трохи більше.

«Я думаю, що під маскою може ховатись Оля Горбачова. Пояснюю свою думку – вона раніше працювала журналісткою, брала скандальні інтерв’ю. До того ж зараз вона займається тим, за що раніше б придали анафемі – Оля Горбачова веде курси з розвитку жіночої сексуальності», – коментує зірковий детектив шоу «МАСКА».

Проте Олег Винник не розділив думки своєї колеги, адже Скандал продемонстрував неймовірні вокальні дані, чого до сьогодні не робила Оля Горбачова.

«Коли наша учасниця заспівала, я почула співачку і думаю, що впізнала її – це Слава Камінська, – зазначила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна».  – Ще це може бути Світлана Лобода, тому що у неї гарно розвинений грудний регістр, вона може співати високі ноти – схоже!»

А чи є серед цих версій правильна – глядачі дізнаються у нових випусках улюбленого шоу «МАСКА».

Дивіться нові випуски другого сезону найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Гіпершоу «МАСКА»: Оля Полякова назвала імена головних скандалісток країни 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
02.11.2021 832
Еще материалы раздела «Дозвілля»