<
НОВИНИ ДНЯ: Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloombergвсі новини дня
Політика
Україна
04.11.2021 446

Рада призначила нового міністра оборони

Верховна Рада призначила Олексія Резнікова міністром оборони. Таке рішення підтримали 273 депутати.

Чотири фракції (ОПЗЖ, Європейська солідарність, Батьківщина, Голос) не дали жодного голосу "за".

Резніков, виступаючи, пообіцяв зміцнити армію і повністю ввести електронні закупівлі, щоб викоренити корупцію. Він зазначив, що "українська паперова армія має залишитися у минулому".

За його словами, потрібно змінити підхід до кадрової політики та подивитися на ЗСУ як на потужного роботодавця, який змагається в конкурентних умовах, піклується про людей від моменту вибору професії і до адаптації після служби. Резніков також заявив про проведення повного аудиту Міноборони.

"На сьогодні рівень грошового забезпечення не відповідає реальним умовам. Це пріоритет", - заявив Резніков, відповідаючи на питання народних.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада призначила нового міністра оборони 5.00 5 1
Політика / Україна
04.11.2021 446
Еще материалы раздела «Україна»