<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.11.2021 556

В ефірі гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO розповів про давню мрію

У другому випуску грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», зірковий детектив, мегапопулярний DZIDZIO зізнався, яку ціль ставив перед собою багато років та чому по-особливому ставитиметься до учасника під маскою Совеня.

Під час другого ефіру нового сезону популярного шоу «МАСКА» на сцену вийшли 7 нових героїв, серед яких миле та зворушливе Совеня. Це один із найцікавіших образів, який має особливість.

«Клас! Совеня сидить в дуплі! – коментує зірковий детектив шоу DZIDZIO в ефірі каналу «Україна». – До речі, сови – це мої улюблені птахи! Я колись казав усім – куплю собі хату та заведу сову!»

Художник з костюмів Назар Дідик задумав помістити Совеня в дупло неспроста: за задумом, Совеня ще підліток, але вже готове вилетіти з гнізда.

«Наше Совеня живе в дереві, з дупла видніють тільки голова та лапки. Та насправді там є все – і животик, і крила, – пояснює Назар Дідик. – Цей костюм створений з пір’я індика. Взагалі для образів тварин ми використовуємо штучні матеріали, але в цьому випадку взяли натуральне пір’ячко – на щастя, індики від цього не страждають».

А ось верхня частина образу – велике дерево – створене з латексу. Цей матеріал досить пластичний, завдяки чому дизайнеру вдалось реалістично передати структуру дерева. Та робота ця дуже копітка – на створення самого лише дупла пішло 2 тижні.

Побачивши незвичну маску, детективи одразу почали озвучувати свої здогадки. Так, NK | Настя Каменських зазначила, що сова – це символ мудрості, а отже, під маскою може ховатись не лише артист, а й політик, юрист, журналіст, психолог чи навіть лікар. А от Совеня залюбки дало кілька підказок про себе, в яких пояснило, чому на сцені шоу знаходиться в дуплі:

«Кілька днів тому я нарешті навчилось літати, тож тепер готове до дорослого життя, маю купу планів та амбіцій. Моє рідне дупло розташоване в гаю, який колись був частиною країни Євросоюзу. Мені тут дуже затишно, та я мрію про щось більше – коли виросту, обов’язково переїду до столиці, бо так робили всі успішні та відомі особистості. А я точно буду відомим та успішним», – розповіло про себе Совеня в ефірі шоу «МАСКА».

Далі учасник виконав пісню «Вчителька» відомого гурту «ТіК» так, що зіркові детективи припустили – під маскою сховався Віктор Бронюк. На їхню думку, у костюмі Совеня також можуть співати Wellboy чи лікар Євген Комаровський.

А хто ховається під загадковою маскою та чи вгадали зіркові детективи його ім’я одразу, глядачі дізнаються в нових випусках улюбленого шоу «МАСКА».

Дивіться нові випуски другого сезону найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В ефірі гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO розповів про давню мрію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.11.2021 556
Еще материалы раздела «Афіша»