НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.11.2021 417

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Петро Чорний розповів, як познайомив Потапа з Настею Каменських

Співак Петро Чорний розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, яку роль зіграв у долі Потапа та Насті Каменських.

Петро Чорний зізнається, що саме він стоїть за деякими важливими зустрічами у житті продюсера Потапа.

«Потрібна була Олексію вокалістка дуже серйозна, тоді Настя посварилася з Едуардом Климом. І я Льоші дзвоню і кажу: "Є така дівчинка, талант, і личко концертне". Як би там не говорили, сцена любить індивідуальності», - поділився із журналістами каналу «Україна» співак.

Саме Чорний звів Потапа з тоді ще 11-річним Позитивом та Васею Напильником.

«Вася Напильник та Позитив – усі були талановиті хлопці. І, звичайно, прагнули до шоубізу. І тоді я їх запросив до студії. Потім першу пісню Васі Напильнику зробив, як зразок. Авжеж, Олексій Потапенко тоді організовував свою команду, так пішла тусовка. Тому Олексій із вдячністю завжди каже: «Так, Петруха нас зібрав», - розповів Петро Чорний.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Петро Чорний розповів, як познайомив Потапа з Настею Каменських 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.11.2021 417
Еще материалы раздела «Афіша»