<
НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.11.2021 481

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аніта Луценко розповіла, як повернути струнку фігуру після вагітності

Фітнес-тренер Аніта Луценко розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як схуднути після вагітності.

Фітнес-тренер Аніта Луценко вже 8 років допомагає дівчатам після пологів прийти до форми. Ексклюзивно для журналістів каналу «Україна» вона відкрила секрети харчування, викладені у її спеціальній програмі.

«Хороша кількість овочів та фруктів. Каші, білок, курка, м'ясо, риба, яйця, творог – абсолютно усе. Тому я за абсолютно збалансоване харчування, коли це класні порції, перше, друге, третє і компот», - поділилася Луценко.

Програму схуднення від Аніти Луценко після перших пологів  практикувала співачка Світлана Тарабарова. Після народження Івана вона швидко повернулася у форму. Але коли цього року народила доньку Машу – вага знову стрибнула вгору.

«Це моя болюча тема. То друзі тортика принесуть, хтось щось смачненьке. І я почала набирати. Оговталась я 3 тижні тому, коли стала на ваги, а там плюс 10. На саундчеку співаю і розумію, що я задихаюсь. Потім надягаю костюм, який я вже надягала після других пологів, і він не зачіпляється», - розповіла співачка.

Тарабарова одразу почала діяти – відмовилась від цукру та борошна. Але натомість Світлана багато п’є води. Фітнес-тренер переконує, що пити аж занадто багато води так само некорисно, як і недопивати воду. Та самого лише правильного харчування недостатньо.

«Через 2-3 місяці після того, як ти відвідуєш лікаря і він каже – все в тебе добре, ти можеш йти і тренуватись. І якщо був кесарів розтин, то важливо вже з перших днів якомога більше рухатися, хоча б щось робити, щоб не було спайок, щоб все гарно розсмоктувалося і потім не було проблем», - говорить Луценко на телеканалі «Україна».

І є ще один секрет, як швидко скинути зайве після пологів. Окрім спорту і правильного харчування експерт зі схуднення Аніта Луценко радить матусям добре висипатися.

«Спасти скільки вийде. Я використовувала момент будь-який. Коли Мія лягала спасти вдень, ввечері, о 8 вечора я лягала спати і о 12, після першого пробудження вже я була така наче і виспана. Але звичайно усім треба готуватись до того, що перший рік – це проблеми зі сном. Але що ж, така наша доля», - переконана Аніта Луценко.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аніта Луценко розповіла, як повернути струнку фігуру після вагітності 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.11.2021 481
Еще материалы раздела «Афіша»