<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.11.2021 519

Остапчук Шерлокович: ведучий гіпершоу «МАСКА» приміряє образ найвідомішого детектива

Цієї суботи, 6 листопада, о 21:00 глядачі каналу «Україна» побачать третій випуск найтаємничішого на українському телебаченні шоу «МАСКА». Ведучий масштабного проєкту Володимир Остапчук обіцяє, що цей ефір стане дуже особливим і незвичним, адже Володимир перевтілиться у знаменитого детектива Шерлока Холмса та дасть цінні підказки про особи героїв.

Глядачі каналу «Україна» відзначають, що у другому сезоні грандіозного шоу «МАСКА» підказки стали значно складнішими, а Андрій Данилко взагалі називає їх «заплутками». Та в третьому випуску проєкту ведучий Володимир Остапчук перетвориться на відомого детектива Шерлока Холмса, якому до снаги розкрити найзаплутаніші справи у світі.

«Як ви знаєте, є кілька версій стрічок про Шерлока Холмса. Ми ж орієнтувались на серіал з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі, – каже Володимир Остапчук. – Для цього образу мені спеціально пошили костюм, а ще в мене буде справжня кіношна перука. Тож у третьому ефірі я буду таким Остапчуком Шерлоковичем, який більше звертатиметься до своїх колег-детективів».

Ведучий гіпершоу «МАСКА» обіцяє розкрити заплутану справу одного з минулих випусків, а також таємниці учасників, які вони ретельно приховують за сімома замками.

«Та не думайте, що я так просто назву вам імена зірок під масками. Насправді я сам їх не знаю, але редактори підготували мені реальні факти про наших учасників, які цієї суботи я озвучу. 6 листопада буде вкрай незвичним днем у календарі. Хочете дізнатись чому? Вмикайте канал «Україна» о 21:00 та прислуховуйтесь до моїх слів», – інтригує ведучий грандіозного шоу.

Дивіться новий випуск найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 6 листопада, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Остапчук Шерлокович: ведучий гіпершоу «МАСКА» приміряє образ найвідомішого детектива 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.11.2021 519
Еще материалы раздела «Афіша»