<
НОВИНИ ДНЯ: Байден потрапив у пастку обіцянками допомоги та страхом ескалації війни в Україні – Foreign Policy  Україні потрібні західні системи ППО для знищення розвідувальних БПЛА росіян, - ISW  Єрмак зробив сенсаційну заяву щодо безпекової угоди зі США  Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні – під загрозою: оператори назвали сценарії  Кінець “партнерства без обмежень”: шокувальні підсумки візиту Путіна до Сі  Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
08.11.2021 570

В ОП назвали головні завдання Резнікова на посаді міністра оборони

Новопризначений міністр оборони Олексій Резніков взяв місяць перерви від спілкування з пресою, щоб увійти в курс справ та провести повний аудит Міністерства оборони.

Про це заявив прессекретар Президента України Сергій Никифоров у ефірі телеканалу "Дом", передає Укрінформ.

За його словами, головне завдання Резнікова найближчим часом — зрозуміти, як функціонує відомство

"А потім — забезпечення армії. Мені здається, Президент саме таке завдання ставив, щоб український військовослужбовець був взутий, одягнений, щоб він харчувався добре, щоб у нього було матеріальне забезпечення хороше, конкурентні зарплати — про це пан Резніков говорив у Верховній Раді при голосуванні за його кандидатуру", — додав Никифоров.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 3 листопада звільнила Андрія Тарана з посади міністра оборони. Того ж дня Президент Володимир Зеленський вніс до парламенту подання про призначення Резнікова на цю посаду.

4 листопада парламент призначив Резнікова на посаду міністра оборони.

Оценка материала:

5.00 / 1
В ОП назвали головні завдання Резнікова на посаді міністра оборони 5.00 5 1
Політика / Україна
08.11.2021 570
Еще материалы раздела «Україна»