<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.11.2021 1357

Перехворілим на covid-19 видадуть сертифікати

Цифрові covid-сертифікати про одужання видаватимуть в Україні. Отримати документ зможуть усі. Документ буде дійсний упродовж трьох місяців і дасть змогу працювати, відвідувати громадські заклади та пересуватися «жовтою» та «червоною» карантинними зонами.

Проте згенерувати сертифікат зможуть лише ті, кому covid підтвердять уже після появи цього нового типу документа – з’ясували у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Для його активації потрібен буде особистий запис лікаря, відображений в електронній системі охорони здоров’я. А це означає, що ті, хто з позитивним ПЛР-тестом не звернувся до лікаря, отримати такий сертифікат не зможуть.

Оценка материала:

5.00 / 1
Перехворілим на covid-19 видадуть сертифікати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.11.2021 1357
Еще материалы раздела «Суспільство»