<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.11.2021 610

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, яких речей слід позбутися самотнім дівчатам

Чому я не можу зустріти своє кохання? Куди поділися всі чоловіки? У чому причина моєї самотності? Що я роблю не так? Ці та інші запитання часто ставлять собі дівчата, які поки що не в стосунках. Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов пояснив, які нюанси у поведінці та в образі дівчат відштовхують чоловіків.

Перша помилка

У квартирі дівчат, особливо якщо це творчі особистості, можна побачити безладдя. Однак все ж таки має бути естетика. Але величезна кількість дрібничок, старих журналів, плакатів, фотографій у дешевих рамках та м'яких іграшок лише захаращують приміщення та викликають відчуття хаосу.

Друга помилка

Коли дівчина відмовляється тверезо подивитися на проблеми і почати їх вирішувати, вона часто говорить про енергію, космос і вплив планет.

«Є такий вислів: «Вийти на найвищий рівень розпливчастості», – сказав ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Із такими дівчатами дуже важко спілкуватися. Вони постійно говорять про енергії та космос, кудись «відлітають» і не слухають співрозмовника».

Третя помилка

У будь-якому віці можна виглядати сексуально, але при цьому не варто використовувати багато речей з гардеробу дівчат, які на 20-30 років молодші. Позбудьтеся одягу, з якого ви давно виросли.

Четверта помилка

Деякі дівчата багато говорять, але не люблять слухати і навіть перебивають співрозмовника. Вони діють за принципом: «Я слухатиму те, що хочу, і не чую того, що мені не подобається».

«Така дівчина поводиться як дитина, а не доросла людина, яка готова почути чужу думку, – зауважив Юрій Царьов. – Я думаю, що це прояв неповаги до співрозмовника. У чоловіка при спілкуванні може просто луснути терпіння».

П'ята помилка

Занадто багато яскравих акцентів в образі: велика кількість біжутерії (особлива перевага камінням), одяг, взуття та сумочка з блискітками, стразами, якимись камінчиками та вставками з різних тканин – не викликають інтересу у чоловіка.

«В образі деяких дівчат багато чудернацької унікальності. Але який чоловік це витримає? Я не витримую», – зізнався ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу».

«Надмірна яскравість відштовхує чоловіка. Коли він бачить такий образ, то думає, що в голові цієї дівчини твориться щось незрозуміле. Складається враження, що вона одягалася наосліп», – сказав запрошений експерт, актор Костянтин Шараєвський.

Прості приклади яскраво показують, чого бажано позбутися у своїй квартирі, викинути з шафи і чому прийшов час поводитися інакше з оточуючими. Звичайно, якщо ви хочете змінитись і готові до нових стосунків.

Дивіться у будні о 10:30 новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, яких речей слід позбутися самотнім дівчатам 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.11.2021 610
Еще материалы раздела «Суспільство»