<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українцівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.11.2021 533

ТОП-5 порад у шоу «Я везу тобі красу» від фахівця з етикету для тих, хто хоче вразити чоловіка гарними манерами

Якщо ви хочете привернути увагу гідного чоловіка, то без гарних манер не обійтися. У мейковер-шоу «Я везу тобі красу» ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов представив фахівця з етикету Ганну Чаплигіну, яка дала кілька цінних порад.

Дівчата, які прийшли на мейковер-шоу «Я везу тобі красу», хочуть кардинально змінити життя та зустріти гідного чоловіка. І деякі учасниці проєкту не приховують, що мріють побачити поруч із собою партнера, який належить до особливого суспільного класу. Якщо у вас така ж мета, тоді правила етикету допоможуть почуватися вільно в будь-якому середовищі.

«Перші кілька секунд, доки ви не почали говорити, оточуючі вже щось про вас подумали. Це враження буде залежати від того, як ви одягнені і що відбувається з вашим тілом», – сказала фахівець з етикету Ганна Чаплигіна.

Уміння поводитися стримано, контролювати свої рухи і не метушитися не раз знадобляться вам у житті. Щоб це виходило легко та вільно, потренуйтеся вдома.

Порада 1

Скористайтеся вправою для появи гарної постави. Вдома покладіть на голову невелику диванну подушку. Зазвичай радять скористатися книгою, але ваше завдання – не утримати книгу, а зафіксувати голову в певному положенні, тому бажано обрати саме подушку.  Уявіть, що вона – це ваша невидима корона.

«Потрібно тренуватися ходити так щодня, – сказала Ганна Чаплигіна. – І коли вас запросять на вечерю до того суспільства, куди ви хочете потрапити, ви вже не думатимете про те, наскільки плавні у вас рухи і гарна осанка».

Порада 2

Уявіть, що ви запрошені на вечерю, де подають напої, і спробуйте з подушкою на голові взяти келих зі столу. Потім зробіть ковток, не впустивши її. Завдяки цій вправі у вас з часом з’явиться дуже гарна осанка.

Якщо ви не можете доторкнутися келихами з іншими людьми, не варто тягнутися до них через весь стіл. Вам потрібно лише вітально підняти келих.

Коли ви п'єте напій, не опускайте голову в келих.

Порада 3

Якщо ви переглядаєте якусь інформацію в телефоні, не опускайте голову, дивлячись на екран.

«Плюс цієї звички в тому, що в такому положенні голові, коли ви її не опускаєте, дуже незручно годинами продивлятися стрічку або писати повідомлення», – сказала фахівець з етикету.

Порада 4

Коли ви прощаєтесь наприкінці вечора, не треба «бити поклони». Можна трохи опустити і знову підняти голову.

«Деякі дівчата думають, що на людях треба поводитися по-королівськи, а вдома можна розслабитися. Але це не так, – сказав ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Якщо ви королева, то жити треба як королева».

Порада 5

Бажано забути про публікацію відвертих фото у соцмережах. Зазвичай такі знімки розміщують задля збільшення переглядів. Але, за словами Ганни Чаплигіной, показувати та демонструвати свої гарні форми – це різні речі. «Є фраза, яка звучить грубо, але її одразу розуміють правильно: «Чим голосніше кричать на базарі, тим дешевший товар», – сказала фахівець з етикету.

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
ТОП-5 порад у шоу «Я везу тобі красу» від фахівця з етикету для тих, хто хоче вразити чоловіка гарними манерами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.11.2021 533
Еще материалы раздела «Суспільство»