<
НОВИНИ ДНЯ: Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заявувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.11.2021 435

У «Ранку з Україною» психологиня дала поради, як побороти страх стосунків після зради

Ведуча постійної рубрики «Жити легко з Адамовою», яка виходить у будні в програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», Олена Адамова відповідає на питання глядачів. Психологиня розповіла, яка поведінка може спричинити зраду коханого та що роботи, щоб уникнути подібного в майбутньому.

Насамперед психологиня радить детально розібрати попередні стосунки, адже зрада – це відповідальність обох людей у парі.

«Не може бути такого, що в парі все чудово і раптом сталась зрада. Є два варіанти – або ваш партнер з самого початку не був здатний на моногамні стосунки, а ви пропустили це, у такому випадку треба працювати над можливістю розпізнавати людей. Та друге, не менш важливе – робота з самооцінкою. Настільки ви поважаєте себе, щоб не вступити у стосунки, де чоловік полюбляє різноманітність», – радить Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Ба більше, можливо, спершу ваш партнер розглядав для себе моногамні стосунки, проте пройшовши певний етап, змінив свою думку та підхід до зради. Це трапляється тоді, коли жінка нехтує важливими потребами чоловіка:

«Визнання та захоплення, інтимне життя, повага до виконання чоловіком його обов’язків, повага до його особистого життя та кордонів. Адже коли знаходиться жінка, яка задовольняє ці потреби краще, чоловік неминуче захопиться нею, бо вона на нього дивиться з захватом і дає те, чого немає вдома», – коментує психологиня у програмі «Ранок з Україною».

За словами експертки, чоловіка слід балувати увагою. Так, навіть якщо поруч із ним буде дбайлива загадкова незнайомка, він боятиметься заводити з нею стосунки, адже зможе втратити вас. Саме це має стати опорою для жінки: «Я і є та цінність, яку страшно втратити». Варто дати зрозуміти чоловікові, що він вартий бути поруч із такою жінкою як ви, а собі – що ви гідні того, щоб за вас переживали.

«Замість того, щоб жити в тривозі «як зберегти стосунки», подумайте – які стосунки ви б хотіли притягнути в своє життя, і працюйте у цьому напрямку. Який цей чоловік і яка жінка захоплюватиме його – чи ви така? Одружіть їх у себе в голові і тоді цей чоловік неодмінно прийде в ваше життя», – радить Олена Адамова.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» психологиня дала поради, як побороти страх стосунків після зради 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.11.2021 435
Еще материалы раздела «Суспільство»