<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.11.2021 864

Транспорт, концерти і не тільки: де поліція перевіряє COVID-документи

Поліція перевіряє документи про вакцинацію проти коронавірусу винятково в громадських місцях.

Про це на брифінгу за підсумками засідання Ради національної безпеки і оборони сказав міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, передає кореспондент Укрінформу.

“Мова йде про перевірку виключно в громадських місцях - на зупинках громадського транспорту, власне громадському транспорті, а не на вулицях українських міст. Ми говоримо про перевірку сертифікатів виключно в тих місцях, де відбувається скупчення людей. Мова йде про громадський транспорт, заклади громадського харчування тощо. Перевірка на вулицях Нацполіцією не здійснюється”, - наголосив Монастирський.

Також, за його словами, перевірка документів про COVID-вакцинацію може проводитися на масових заходах, таких як концерти, тощо.

Крім того, додав Монастирський, перевірка COVID-документів здійснюється не тільки поліцією, але й Держприкордонслужбою при в’їзді в Україну і в інших передбачених законом випадках.

Як повідомлялося, за даними МВС, правоохоронці від початку 2021 року розпочали вже майже 1200 кримінальних проваджень за підробку COVID-документів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Транспорт, концерти і не тільки: де поліція перевіряє COVID-документи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.11.2021 864
Еще материалы раздела «Суспільство»