<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Події
11.11.2021 491

У Києві побили музичного продюсера гурту KAZKA: нападника затримала поліція

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який завдав тяжких тілесних ушкоджень музичному продюсеру.

630_360_1485562755-3984_11.11.21

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє в Телеграмі.

"За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Києва повідомлено про підозру киянину за фактом завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження місцевому мешканцю (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України)", - ідеться в повідомленні.

За даними слідства, пізно ввечері 6 листопада у багатоквартирному будинку в Шевченківському районі Києва між потерпілим, автором пісень відомого українського гурту, та його сусідом, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, стався конфлікт. Підозрюваний вдарив потерпілого у праву скроневу ділянку. Потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, а саме - відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, компресійний вдавлений перелом правої скроневої ділянки

Правоохоронці встановили особу нападника та затримали його.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За даними ЗМІ, потерпілим є музичний продюсер Микола Журавльов, співавтор хітів Kazka, Dilemma та інших популярних гуртів.

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області правоохоронці попередили спричинення тяжких тілесних ушкоджень депутату однієї з об’єднаних територіальних громад Херсонщини, замовлене виконавцям за 7 тис. доларів головою цієї ж ОТГ.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві побили музичного продюсера гурту KAZKA: нападника затримала поліція 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
11.11.2021 491
Еще материалы раздела «Події»