<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
11.11.2021 692

Саакашвілі оголосив про припинення голодування

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі вирішив припинити голодування.

Про повідомив у четвер. 11 листопада, його адвокат Ніка Гварамія.

"Моє голодування вже стає зброєю росіян і чинного уряду проти мене. Я вирішив врахувати заклики і припинити голодування", - зачитав Гварамія лист Саакашвілі.

Також він заявляє, що враховує рішення ЄСПЛ про припинення голодування.

Як заявив журналістам Гварамія, влада має ухвалити рішення про госпіталізацію Саакашвілі в цивільну клініку, інакше вся відповідальність за його стан лягає на чинну грузинську владу.

Нагадаємо, 8 листопада Саакашвілі, який голодував, було перевезено на госпіталізацію в тюремну лікарню в Тбілісі. Ці дії проводили без узгодження з родичами й адвокатами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Саакашвілі оголосив про припинення голодування 5.00 5 1
Політика / Світ
11.11.2021 692
Еще материалы раздела «Світ»