<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.11.2021 580

Зірковий детектив шоу «МАСКА» DZIDZIO розповів, якою бачить майбутню обраницю

Щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна» виходить улюблене шоу мільйонів «МАСКА». Мегапопулярний артист DZIDZIO, який сидить у кріслі зіркового детектива проєкту, в минулому ефірі зробив гучну заяву про те, що закохався у меланхолійну Жирафу. За лаштунками співак розповів, які жінки йому подобаються і чи готовий він до стосунків з публічною особою.

У третьому випуску грандіозного шоу-детективу «МАСКА» зірковий детектив DZIDZIO відверто зізнався, що має особливу прихильність до Жирафи. Проте чи готовий музикант до нових стосунків та чи припускає, що нова обраниця буде зі сфери шоу-бізнесу?

«Мені шоу-бізнесу повністю вистачає. Є випадки, коли стосунки будуються за принципом «шоу-бізнес до шоу-бізнесу». Але знаєте, коли це відбувається? Коли обоє в парі самі себе створили в шоу-бізнесі. Тоді вони можуть бути разом, бо знають ціну своїм зусиллям. А коли один себе створив, а інший каже: «Тепер ти і мене створи» – це не працює», – поділився DZIDZIO за лаштунками каналу «Україна».

Артист впевнений – людина має створити себе самостійно. Тому колишній дружині Ярославі DZIDZIO неодноразово повторював – кожен має сам пройти свій шлях до успіху.

«Я казав Ярославі, що вона мусить сама зрозуміти, які пісні співатиме і що для неї органічно. Вона ж вважала, що мої зауваження весь час були надто гострими. А коли мама говорить дитині не їсти цукерки – це означає, що вона її не любить? Навпаки! Я дуже багато пройшов на своєму творчому шляху і хотів вберегти Славу від помилок, як малу дитину. З іншого боку, без тих помилок вона не зрозуміє, як правильно. Але зараз у неї гарний період для того, щоб розвиватись самостійно. І це набагато краще, аніж якби я допомагав своїми підказками. Тому не сумніваюся: у всіх все буде добре!» – розповів зірковий детектив шоу «МАСКА» в інтерв’ю тижневику «Теленеделя».

Дивіться новий випуск найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 13 листопада о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірковий детектив шоу «МАСКА» DZIDZIO розповів, якою бачить майбутню обраницю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.11.2021 580
Еще материалы раздела «Афіша»