<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  В РФ заявили про загибель "найкращого екіпажу" Су-34: що відомо про втрату бомбардувальника  Готуємо "ліниві" хачапурі на сніданок: 15 хвилин і страва вже на тарілці  Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.11.2021 567

В образі Поросяти детективи гіпершоу «МАСКА» запідозрили Михайла Поплавського

Одним із героїв нового сезону найзірковішого та найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», стало іронічне та турботливе Порося. Цей таємничий учасник неабияк заплутав глядачів і зіркових детективів – усе вказує на те, що там замаскувався співочий ректор Михайло Поплавський, однак Андрій Данилко має серйозні сумніви щодо цієї версії, а Оля Полякова навіть висловила невдоволення цінами на навчання в його університеті.

У третьому ефірі грандіозного проєкту каналу «Україна» Порося знову нагадало, що воно – янгол-охоронець одного з детективів, а також зазначило, що має дещо спільне з одним зірковим скандалістом. З огляду на ці слова, детективи зробили висновок, що учасник теж був втягнутий у скандали.

Та найбільшою підказкою для них став номер Поросяти, адже творці шоу наголошували, що в другому сезоні натяки на особи масок можуть бути і в постановках. Оскільки учасник виступив на сцені гіпершоу «МАСКА» зі студентками, Олег Винник запропонував версію Михайла Поплавського. Тоді Оля Полякова припустила, що Порося може бути янголом-охоронцем DZIDZIO, справжнє ім’я якого – Михайло Хома.

«Дивіться, дівчата молоді біля нього танцювали? Танцювали. Руками він так робив, як… дехто? Так. І співає – ну, як співає. Але з огляду на те, що Порося високе, то він (Михайло Поплавський, – ред.) повинен був би на табуреточку стати», – заявила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна».

Та її колега NK | Настя Каменських не вірить, що там міг сховатись співочий ректор. Не підтримав цю версію й Андрій Данилко.

«Це було б дуже буквально, якщо там Поплавський. Все крутиться навколо нього – і дівчата-танцівниці, й університет, і розмови, і манера співу. Але це не Поплавський. Це може бути людина, яка працює або викладає в його університеті. Там дуже багато відомих людей, наприклад, Олег Винник», – зауважив Андрій Данилко.

Те, що там не Олег Винник, зрозуміло, адже він разом з усіма детективами намагається відгадати, хто ж сховався в цьому образі. Тоді вони вирішили напряму запитати в Поросяти, чи має воно відношення до Університету культури. Однак учасник відповів, що йому це питання не подобається.

«Тобто, не подобається? Ціни на навчання у вашому університеті нам теж не подобаються!  –відрізала Полякова. – Не будь свинею і дай відповідь на питання: чи коли-небудь ти вчилось або працювало в Університеті культури і мистецтв?»

Учасник не встояв перед напором детективів і все-таки відповів – ні. Виходить, у цьому образі замаскувався не Михайло Поплавський? Чи Порося просто водить усіх за ніс?

Дивіться новий сезон найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В образі Поросяти детективи гіпершоу «МАСКА» запідозрили Михайла Поплавського 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.11.2021 567
Еще материалы раздела «Афіша»